Fem smarta presenttips inom trädgård

by admin
Fem smarta presenttips inom trädgård

Att köpa födelsedagspresenter är ofta svårt och klurigt. En väg är att utgå från personens intressen och hitta något ”allmänt” inom det intresset. Är vännen ofta ute i trädgården för att fixa med växter, stenmurar och odlingslådor? Köp en present med tema trädgård.

När el saknas – Kylare i marken

Även om sommarstugan inte har någon el så går det att servera svalkande öl. I alla fall om Cool-Well Kylbrunn köps från Coolstuff.se.

Gräv en grop i trädgården som är lika stor som denna kylbrunn, dvs, cirka 5 dm i diameter. Fyll brunnen med läsk och öl samt sänk ner den i gropen. Lägg sedan på locken. På detta sätt kommer drycken att kylas av jorden samtidigt som den svalkande drycken är lättåtkomlig. Kanske lite väl lättåtkomlig…

Unik trädgårdshandske – med klor

Brukar vännen komma in totalt nerkladdad av jord på händerna? Bara för att ”man måste ju gräva med händerna…”. Köp ett par rejäla trädgårdshandskar. Men att köpa vanliga, och tråkiga, modeller är inte lika kul som att hitta ett par med specialfunktion.

Trädgårdshandskar med klor är en produkt som gör att trädgårdsarbetet får lite mer klös. Produkten går att köpa på Coolstuffe.se. Perfekt present till de individer som hävder att de har gröna fingrar.

Kom till skott – Med groddar och skott

Det krävs inte en stor trädgård för att odling ska kunna ske. Det krävs inte ens en trädgård. Boken ”Groddar och skott – framtidens mat” är perfekt till de som vill odla på liten yta. Groddar kan lätt odlas i fönstret i burkar. Ska mottagaren få välja egen bok – köp presentkort på Bokus.se

Tänk på andra – Köp fågelbord

Fågelbord är inte bara funktionella och snälla mot fåglarna. Det är även grymt snyggt. Finns ett stort tekniskt intresse går det att köpa ett fågelbord med inbyggd webcamera. Koppla kameran till en app i telefonen och följ fågellivet rejält närgånget. På samma sätt kan utvecklingen följas i ett fågelbo om så önskas.

Vattenkanna – Funktion eller estetik?

En riktigt snygg vattenkanna har en viktig funktion samtidigt som det är snyggt att ha den stående vid landet. Fundera inte ens på en enkla plastiga vattenkannorna! Ska det vara stil ska det vara i metall.

Vattenkanna i metall

Vill du ha en riktigt snygg vattenkanna så väljer du företrädesvis en av metall.

Finns intresse för automatisk bevattning finns flera olika system som kan kopplas till vattenslangen. Däremot går då priset upp en hel del.

Lycka till!

Fotokälla: Födelsedagspresent.se